Aktuális

Következő elsősegély tanfolyam:

12.03; 12.05; 12.06;

Jelentkezni korlátozott számban lehet.

Következő "B" kategóriás tantermi tanfolyamunkra 10.31-ig lehet jelentkezni.

Első óra: 11.04. 16 óra, Bartók tér

Tervezett beosztása:

11.04; 11.06; 11.11; 11.13;

11.18; 11.20; 11.25; 11.27;

E-learning képzés

 

Az e-learning képzésről általábanE-learning képzés

A zárt rendszerű elektronikus távoktatási
(E-learning) rendszerrel
helytől és időtől függetlenül végezheti el a jogosítványhoz, szükséges elméleti képzéseket.

Ezzel a képzéssel a tantermi oktatásokat teljes egészében ki lehet váltani, így
nem kell a tantermi tanfolyam kötött időbeosztásához alkalmazkodnia.

Az e-learninges képzések elektronikus, digitális úton közvetítik a tartalmakat, amelyekhez egy internet eléréssel rendelkező számítógépre és csupán egy web böngészőre van szükség.

 

Az alábbi linkeken a képzések demo anyagait tekintheti meg:

AM, A1, A2, A, A1 (B-vel), B, C, D, CE, GKI, BE

 

A korszerű, interaktív, multimédiás tananyagok, tesztek és próbavizsgák által megszerzett alapos tudás nemcsak az elméleti vizsga sikerességéhez járul hozzá, hanem később az utakon is alapját jelenti a biztonságos és szabálykövető közlekedésnek.

E-learning tananyagA rendszer a hatósági előírásoknak megfelelően manipulálhatatlanul rögzíti és értékeli a képzési programban rögzített előrehaladását, ellenőrző kérdésekre adott válaszait, és eredményeit.

A teljesítményének értékelése alapján végrehajtja továbbá a képzési program szerint lehetséges navigációs kéréseit, például egy adott tananyagrészt csak akkor kezdhet el a tanuló, ha a megelőzőt már befejezte. A rendszer emellett ellenőrzi az oktatás elvégzésének feltételeit, határidejét.

A rendszer azonnali visszajelzéseket és kiértékeléseket, biztosit a tanulók számára és ez által biztosított a megszerzett tudás szintjének folyamatos és objektív visszacsatolása,

A már elvégzett részek tetszőleges számban újra tanulhatóak, a tesztek tetszőleges számban ismételhetőek.

Az e-learning tananyag megkezdésére a vásárlástól számított 90 nap áll rendelkezésre. Az e-learning elméleti tananyaghoz tartózó hozzáférési idő választható; 180 nap/75 óra vagy 365 nap/90óra, a megkezdéstől számítva. (Azaz például a 180 nap/ 75 óra azt jelenti, hogy a megkezdéstől számított 180 napig léphet be, és tanulásra fordított idő maximum 75 óra lehet.)

Az e-learning rendszerben a tanulásra minimálisan 5 óra áll a tanuló rendelkezésére. Póttanfolyam vásárlását követően a tanulásra fordítandó idő 10 órával, illetve ennek felhasználási ideje 15 nappal kitolódik.

 

Hogyan jelentkezhetek?

A jelentkezés folyamatos, nincs időhöz vagy létszámhoz kötve a kezdés ideje.
A jelentkezés történhet interneten,Jelentkezés e-learning rendszerű képzésre vagy úgy, mint a hagyományos képzés esetén, illetve ugyan azokat a feltételeket kell teljesíteni is a jelentkezéshez.


Mennyibe kerül?

Az árak az adott kategóriánál találhatóak!

AM kategória A1 kategória A2 kategória A kategória B kategória A1 B-vel

C kategória C+E kategória D kategória